مقالات اموزشی

دستگاه خشک کن ترخینه

دستگاه خشک کن ترخینه

ترخینه یکی از غذاهای محبوبی هست که کلیه اقوام ایرانی اونو درست میکنن و خیلی مقویه.

تهیه و تولید ترخینه

برای تهیه و تولید ترخینه از گندم و بلغور گندم و یا جو استفاده میکنند. مقداری گندم و بلغور رو در دوغ ترس خیسانده و چند ساعتی میخیسانند بتر است حدودا یک هفته این کار ادامه داشته باشه تا بسیار خوشمزه و ترش شود.اما ما در اینجا هدفمون بالا بردن سرعته بنابراین لازمه انجام این کار رو در صنعت بگیم.

در ابتدا گندم و جو باید از سنگ و پوشال جدا بشن برای این کار از دستگاه بوجاری استفاده میکنیم . دستگاه بوجاری از سرندهایی که کار جداسازی سنگ و کلوخو به عهده دارن بهترین تجهیزات برای تولید ترخینه است و از اونها با توجه به نیازمون استفاده میشه.البته این نکته رو اشاره کنیم که قبل ازاینکه ترخینه رو به اسیاب ببریم بهتره که کامل خشک بشن . البته میتونین سریع بعد از اسیاب کردن آن را نیز خشک کنید.

دستگاه خشک کن ترخینه

بعد از اسیاب کردن نوبت به دستاه خشک کن میرسد که در اینمرحله بعد از اسیاب کردن آن را به صورت گلوله های کوچیک در می اوریم و روی سینی خشک کن پهن میکنیم سپس دستگاه را روشن کرده و تا خشک شدن کامل صبر میکنید و بعد از سرد شدن بسته بندی میکنیم.

دستگاه پخت ترخینه

مرحله خشک کردن ترخینه

در این مرحله از دستگاه خشک کن ترخینه استفاده میکنید. بعبارتی محصول تکه تکه شده را روی سینی های خشک کن بچینید و با استفاده از تابلو فرمان، مدت زمان خشک کردن را تعیین کنید . حرارت آن را مشخص کنید و درب دستگاه را ببندید تا زمان مورد نظر طی شود. پس از گذشت مدت زمانی که احتمالاً با آزمون و خطا بدست می آید محصول آماده بسته بندی میباشد.

برای مطالعه بیشتر  مشخصات و قیمت بخاری صنعتی

زمان لازم برای خشک شدن ترخینه در دستگاه خشک کن ترخینه

مدت زمان تقریبی خشک شدن مواد تقریبا شش الی هفت ساعت است ، این در حالی هست که در روش این کار به مدت زمان ده روز نیاز دارد .

دستگاه خشک کن ترخینه خانگی

دستگاههای خشک کن صنعتی خشک کن ترخینه در مدل های 700 الی 40تنی تولید شده است . اگر قصد خرید دستگاه را دارید میتوانید با شماره 09198201278 در تماس باشید.

دستگاه خشک ک صنعتی ترخینه ظرفیت 5000کیلو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *