مقالات اموزشی

خرید خشک کن کابینتی

راه اندازی خط تولید میوه خشک

خرید خشک کن کابینتی

خشک کن کابینتی تک صنعت  ؛  یک مکانیسم عالی برای خشک کردن انواع سبزیجات و میوه های خرد شده است. زمان بلانچینگ که در آن محتویات محفظه دستگاه خشک کن به دمای تنظیم شده مورد نظر میرسد و گرم می شود می تواند از قبل مشخص شود. پس از رسیدن به این دما ، فرآیند خشک شدن با گردش هوا که توسط فن های تعبیه شده در دستگاه خشک کن کابینتی کنترل شده آغاز می شود. در مقالات پیشین ، به طور مفصل نحوه خشک کردن همه نوع میوه و سبزیجات را اموزش دادیم اینکه  اما اینگه برای خرید خشک کن کابینتی ، به چه نکاتی توجه کنیم را در این مقاله باهم میخوانیم….

چرا میوه خشک؟

خشک کردن محصولات ، بهترین روش نگهداری از میوه های تازه است زیرا همانطور که در مقالات قبل خواندید میوه خشک شده از میوه های فریزشده ماندگاری بیشتری دارند . چرا خشک کردن میوه و سبزیجات به نفع ماست ؟

چگونگی خرید دستگاه خشک کن میوه کابینتی

مزایای میوه خشک 

*میوه های خشک بدون نیاز به انرژی برای مدت طولانی تری نسبت به محصولات تازه ذخیره می شوند
*میوه های خشک کوچک می شوند ، بنابراین فضای کمتری نسبت به محصولات تازه یا منجمد تازه در فروشگاه ها و یا منازل شما اشغال می کنند.
*برای خشک کردن مواد در دستگاه خشک کن لزومی به استفاده از مواد افزودنی نیست .
*میزان انرژی مه میوه خشک شده تولید میکند به مراتب بیشتر از میوه تازه است .

*میوه خشک شده را میتوان براحتی حمل کرد و نگران فساد و کپک زدن آن نبود بنابراین ورزشکاران  به خصوص کوهنوردان  میوه خشک  را در اردوهای خود میبرند .

کدام میوه ها را می توان خشک کرد؟
بسیاری از میوه هایی که به طور معمول در باغ های کشور عزیزمان ایران کشت می شوند برای خشک شدن ایده آل هستند. با این حال ، کدام میوه ها را می توانید با موفقیت خشک کنید ، به روشهای خشک کردن و شرایط دقیق خشک شدن در محل زندگی شما بستگی دارد. به طور کلی ، خشک کردن میوه آسان است به میزان آب و اندازه آن بستگی دارد. برخی از میوه های رایج که می توانند با استفاده از روش های مختلف خشک شوند (در زیر توضیح داده شده است) عبارتند از:

خرید دستگاه میوه خشک کن کابینتی و تونلی  و نحوه خشک کردن میوه

سیب
گلابی ها
انگور
انجیر
آلو
زردآلو
هلو
توت فرنگی
تمشک
مویز
انتخاب میوه ها برای خشک کردن
هنگام انتخاب میوه ها برای خشک کردن ، توجه به سلامت نمونه هایی که انتخاب می کنید مهم است. باید اطمینان حاصل کنید که میوه هایی که می خواهید خشک کنید عاری از لکه ، پوسیدگی و بیماری است. همچنین باید از میوه هایی که عبارتند از:

بیش از رسیده (میوه های رسیده بیش از حد مستعد پوسیدگی هستند و ممکن است طعم خوبی نداشته باشند.)
زیر رسیده (میوه های زیر رسیده یا نارس اغلب شیرین نیستند زیرا قندها در مرحله اوج رشد نیستند. همچنین ممکن است فاقد ارزش غذایی باشند).
توسط آفات آسیب دیده یا آلوده شده است.

آماده سازی میوه ها برای خشک کردن ( خرید میوه خشک کن )

هنگامی که میوه های رسیده و مرغوب را انتخاب کردید ، زمان آماده سازی آن میوه برای خشک شدن فرا رسیده است.

روش های خشک کردن میوه

میوه ای را که انتخاب کرده اید با آب روان و تمیز بشویید تا تمام آلودگی ها و آلودگی ها پاک شود. بهتر است میوه ها و سبزیجات در حجم انبوه را در وان شستشو بشویید …
میوه ها را خشک کرده یا در آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
میوه های بزرگتر (مثل سیب یا گلابی) را به برش های نازک برش دهید. میوه های سنگی مانند آلو ، زردآلو و هلو را نصف کرده و سنگ سنگ کنید. انگور و سایر میوه های کوچکتر می توانند کامل باقی بمانند ، اما در صورت نیاز برای تسریع روند نیز می توانند نصف شوند. همچنین باید مطمئن شوید که در این زمان هر دانه ، ساقه یا برگ هنوز به میوه های شما متصل است را از بین ببرید.
میوه ها یا تکه های میوه خود را روی سینی ها یا قفسه های خشک کن برای مرحله خشک شدن فرآیند پخش کنید. اطمینان حاصل کنید که قطعات لمس نکرده اند. میوه های سنگی نصف شده بهتر است به صورت برش خورده و به سمت بالا قرار بگیرند تا آب بتواند به راحتی تبخیر شود و احتمال خشک شدن میوه ها به سینی یا قفسه کاهش یابد.
روش های خشک کردن میوه ها
برای خشک کردن میوه ها سه روش اصلی وجود دارد:

خشک شدن هوا
خشک شدن اجاق گاز
خشک شدن در دستگاه و نحوه خرید دستگاه خشک کن میوه
اینکه کدام یک را انتخاب کنید به میوه هایی که خشک می کنید ، شرایط زندگی و سایر نیازها و تنظیمات شما بستگی دارد.

میوه خشک هوا:
(این روش در مناطقی که رطوبت کمتری دارند و برای میوه هایی که محتوای آب کمتری دارند بهتر عمل می کند).

مکانی آفتابی ، با دمای بیش از 25 درجه سانتیگراد ، رطوبت کمتر از 60٪ و تهویه مناسب پیدا کنید. (این شرایط باید در طی چند روز حفظ شود.)
میوه هایی از قفسه ها یا سینی های خشک کننده را قرار دهید که جریان خوب هوا را فراهم می کند ، اطمینان حاصل کنید که میوه در یک لایه صاف نگه داشته شده و قطعات لمس نکرده اند.
اطمینان حاصل کنید که هوا می تواند زیر دندانه دار یا سینی جریان داشته باشد و با قرار دادن یک سطح بازتابنده در زیر برای انعکاس اشعه خورشید ، سرعت خشک شدن را افزایش دهید.
اطمینان حاصل کنید که میوه در برابر حشرات ، پرندگان و سایر آفات محافظت نمی شود.

برای خرید دستگاه خشک کن میوه کابینتی کلیک کنید

خشک کردن میوه با فر یا اجاق گاز
یکی از راه های خشکبار ماندن بدون سرمایه گذاری در تجهیزات تخصصی استفاده از اجاق گاز منزل است. این روش به شما امکان می دهد تا میوه ها را به طور موثرتر و سریعتر از استفاده از روش های طبیعی خشک کنید ، اما نکته اصلی استفاده از انرژی است. مطمئناً ، اگر شما انرژی سبز دارید ، یا انرژی تجدیدپذیر خود را تولید می کنید ، باز هم این می تواند یک انتخاب پایدار باشد. برای خشک کردن میوه در اجاق گاز خود:

میوه ها یا برش های میوه را روی سینی های پر شده با کاغذ پخت قرار دهید (برای جلوگیری از چسبیدن میوه ها به سینی ها)
فر خود را با دمای کم گرم کنید – حدود 150-200 F یا 50-100 درجه سانتیگراد.
میوه ها را درون سینی های داخل فر قرار دهید. (در صورت تمایل می توانید درب را کمی نیمه باز بگذارید تا رطوبت اضافی از آن خارج شود.)
بسته به اینکه کدام میوه ها را خشک می کنید و میوه های نازک تر برش خورده ، خشک شدن آنها 4-8 ساعت طول خواهد کشید. توجه داشته باشید که مطمئن شوید خیلی خشک نمی شوند یا نمی سوزند.
میوه را از فر خارج کنید تا به اندازه کافی خشک شود تا چین و چروک بخورد و جویده شود – بافت آن ترد و له نیست.
برای استفاده و خرید دستگاه خشک کن میوه  برقی:

با توجه به دستورالعمل های سازندگان ، میوه ها را روی سینی های دستگاه خشک کن قرار دهید و دستگاه را روی تنظیم درست میوه ای که می خواهید خشک شود تنظیم کنید.
میوه را به مدت زمان مشخص شده توسط سازنده در دستگاه خشک کن خشک کنید. (اگر تایمر بر روی دستگاه نیست ، حتماً در فواصل معینی بررسی کنید تا ببینید میوه آماده است).
میوه خشک را جمع آوری و بررسی کنید.
گزینه دیگر تهیه دستگاه خشک کن خورشیدی برای تسریع و افزایش کارایی خشک شدن هوا در نور خورشید است. در حالی که این ماده معمولاً از خشک کن برقی کندتر است ، اما می تواند برای میوه های خاصی انتخاب خوبی باشد. برای ساخت دستگاه خشک کن خورشیدی از پنجره احیا شده یا تکه شیشه دیگر و سایر مواد قراضه استفاده کنید. این می تواند برای کمک به ذخیره محصولاتی که به روشی پایدار در باغ شما کاشته می شوند و همچنین می تواند با استفاده از وسایلی که ممکن است دور ریخته شوند ، ساخته شود.

ذخیره میوه خشک
خرید دستگاه خشک کن میوه  – میوه های خشک باید در یک ظرف ضد هوای و در یک مکان خنک نگهداری شوند. در صورت نگهداری در شرایط مطلوب ، میوه های خشک ذخیره شده به این روش باید به مدت 12-12 ماه نگهداری شوند. مدت زمان ذخیره میوه خشک اما به نوع میوه ای که شما در مورد آن صحبت می کنید و میزان رطوبت باقی مانده آن بستگی دارد.

استفاده از میوه خشک
میوه های خشک را می توان به عنوان میان وعده مصرف کرد ، به عنوان مثال ، در کالاهای پخته شده یا سایر دستور العمل ها به صورت خشک استفاده می شود ، یا با آب (یا الکل) برای استفاده در طیف وسیعی از ظروف آب دوباره آب می شود. خشک کردن میوه ها می تواند به شما در طی سال دسترسی به خوبی های میوه ای داشته باشد و با محصولاتی که در باغ خود پرورش می دهید ، ماجراهای آشپزی خود را تقویت کنید.

آیا میوه های تولید شده در خانه خود را خشک می کنید؟ در نظرات زیر به ما بگویید که از چه روشی استفاده می کنید ، چگونه وضعیت خود را دریافت می کنید.

دستگاههای خشک کن در انواع متنوع تولید می شود.قیمت دستگاه خشک کن میوه دارای تنوع است  و از دو الی سه میلیون تومان تا دستگاههایی با قیمت میلیاردی به فروش می رسد اما گاها این اتفاق می افتد که بنا به دلایلی خریداران نمی توانند دستگاههای خشک کن را به صورت نقد خریداری کنن. شرکت تک صنعت حامی مصرف کنندگان محترم است و امروزه سعی در   (( فروش اقساطی دستگاه خشک کن میوه)) دارد .برای خرید دستگاه به صورت نقد و اقساط بدون ضامن این مطلب را تا آخر بخوانید.

دستگاه خشک کن

دستگاههای خشک کن  به منظور تسهیل در روند خشک کردن میوه و سبزی ، گیاهان دارویی ، گوشت قرمز و سفید، انواع غذاها ، داروها و حتی منسوجات و الوار نیز به کار می رود . دستگاههای خشک کن میوه بر اساس نیاز مصرف کننده طراحی و تولید شده اند .

انواع دستگاه خشک کن

همانطور که در بالا اشاره شد دستگاههای خشک کن با توجه به نیاز مصرف کنندگان طراحی و تولید شده است . دستگاههای خشک کن در ظرفیت های بسیار کم برای مصارف شخصی و در آشپزخانه کاربرد دارد در حالیکه دستگاه خشک کن با گنجایش 30 تن در هر پارت را در کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد .

تقسیم بندی دستگاههای خشک کن بر اساس نوع

  • دستگاه خشک کن کابینتی
  • دستگاه خشک کن چرخشی
  • دستگاه خشک کن پارویی
  • دستگاه خشک کن درام
  • دستگاه خشک کن خورشیدی
  • دستگاه خشک کن کانتینیوس
  • دستگاه خشک کن خلا
  • خشک کن بسترسیال
  • دستگاه خشک کن انجمادی ( فریز درایر )
  • دستگاه خشک کن بستر عمیق
انواع چیپس میوه ، پودر سبزیجات ، انواع دمنوش ، سبزیجات خشک ، پیاز خشک ، میوه خشک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *