خشک کن انجمادیخشک کن تونلیخشک کن خورشیدیخشک کن کابینتیدستگاه خشک کن سبزیدستگاه خشک کن میوهفیلم محصولات تک صنعتمقالات اموزشی

فروش دستگاه مالش چای

تولید دستگاه مالش چای

تولید و فروش دستگاه مالش چای

همانطور که در مقالات پیشین خواندید فراوری و تولید چای دارای مراحل مختلفی اس که اگر هر کدام از این مراحل به درستی انجام شود کیفیت چای را بالا میبرد . مالش چای یکی از مراحل  تولید چای است که توسط دستگاه تراف یا مالش چای انحام میشود . در این مقاله به انواع تولید و فروش دستگاه مالش چای و فروش آن میپردازیم .

در مقالات پیشین درباره مراحل تولید چای مقالاتی توشتیم به طور خلاصه چایسازی دارای مراحل زیر میباشد .

دستگاه مالش چای چیست ؟

اولین مرحله پس از برداشت چای مرحله پلاس است که توسط دستگاه مالش انجام میشود . این دستگاه دارای ابعاد و اندازه های متنوعی است .

ریختن چای درون دستگاه

در این مرحله برای سهولت در ریختن چای به درون دستگاه ، صفحه فشار  در دستگاه را روی بالاترین ارتفاع تنظیم میکنیم .

لبه کیسه چای را روی استوانه قراردهید تا چای با سهولت بهتری درون دستگاه ریخته شود .یکی از مهمترین نکاتی که هنگام استفاده دستگاه مالش داریم این است که نصف ظرفیت دستگاه مالش چای بریزید .

 

 

دستگاه مالش را چگونه روشن کنیم

دستگاه مالش دارای دوشاخه برق است بعد از وارد کردن در پریز برق حدود 10الی 15 ثانیه طول میکشد که دستگاه اماده حرکت شود .

دکمه خاموش و روشن کردن دستگاه

دستگاه پس از وصل شدن به برق توسط دوشاخه باید توشط دکمه خاموش و روشن و یا به اصطلاح پاور روشن میشود . این دستگاه را برای روشن کردن از دکمه (ON) و برای خاموش کردن دستگاه از دکمه (OFF) استفاده میشود .

دستگاه تراف یا مالش بعد از روشن شدن چند ثانیه طول میکشد تا دستگاه به سرعت اصلی خود برسد .از سرعت کم شروع میشود و از 5 ثانیه بعد به سرعت اصلی خود یعنی 30-35دور در ثانیه میرسد .

بعد  از مدت تقریبی ده الی پانزده دقیقه ،  پیچ نگهدارنده صفحه فشار را باز کرده و بگذارید  صفحه فشار آزادانه به روی چای قرار بگیرد و به همراه چای به بالا و پایین چرخش کند. (این روش ممکن است مدت زمان مالش را کمی بالا ببرد اما برگ‌های چای آسیب کمتری می‌بینند و به اصطلاح به خوبی لول می‌شوند.) برای کاهش مدت زمان مالش و همچنین برای برگ‌های تابستانه می‌توانید بجای آزاد گذاشتن صفحه فشار، فرمان صفحه فشار را حداکثر به اندازه یک چهارم دور بچرخانید و سپس اهرم را سفت نمایید تا به چای درحال مالش فشار بیشتری وارد شود. دقت کنید که فشار بیش از حد سبب خورد شدن چای و همچنین فشار آمدن به دستگاه می‌شود.

در مدت زمان مالش، چندبار عمل پایین انداختن صفحه فشار (یا اعمال فشار به چای) را انجام دهید و همچنین، برگ‌هایی که در گوشه‌های سینی جمع می‌شوند را با استفاده از یک قلمو مجددا به سمت استوانه هدایت نمایید.

خارج کردن برگ مالش خورده

بعد از اتمام عملیات مالش که به طور تقریبی نیم الی 1ساعت طول میکشد دستگاه را خاموش کنید و صفحه فشار را در بالاترین جد بالا بیاورید .

فروش دستگاه مالش چای

دستگاه مالش چای 10کیلویی

برق مصرفی : تکفاز
توان  موتور : سه چهارم اسب
گیربکس :حلزونی
جنس بدنه داخلی: استیل
جنس شمشیری: برنجی

جهت سفارش تولید و فروش دستگاه مالش چای با ما در تماس باشید .

کارخانه تک صنعت

کارخانه تک صنعت تولید کننده انواع دستگاه تراف .

جهت سفارش تولید و فروش دستگاه مالش چای با شماره 091980201278 تماس جاصل فرمایید .

دستگاه مالش چای 15کیلویی

قطر استوانه: 39 سانتی متر
الکتروموتور: یک اسب موتوژن
مصرف برق: ماکزیمم 0.75 کیلووات
*قطر دهانه دستگاه تعیین کننده ظرفیت دستگاه است.

دستگاه مالش چای 100کیلویی

تراف چای 125 کیلویی

13,500,000 تومان

طول 2 متر، عرض 1.25 متر و ارتفاع 1 متر

ظرفیت بارگیری تا 125 کیلوگرم

مساحت بارگیری 2.5 متر مربع

مجهز به سیستم گرمایش گازی

فن برقی با هوادهی بالا

توری دانه ریز برای جلوگیری از رد شدن برگ های ریز چای

دارای چرخ برای حمل آسان

دستگاه مالش 300کیلویی

برق مصرفی : سه فاز
توان  موتور ۷.۵ اسب بخار
نوع گیربکس  حلزونی
جنس بدنه : تمام استیل
جنس شمشیری برنج یا استیل به انتخاب مشتری
توضیحات: این دستگاه در دو مدل شمشیری قابل تعویض خرد کننده و لول کننده ی چای تقسیم میشود و به راحتی با تعویض شمشیری ها می‌توان دستگاه را از یک مدل به مدل دیگر تغییر داد.

جهت سفارش تولید و فروش دستگاه مالش چای با ما درتماس باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0
    0
    سبد خرید
    سبد خالیدکمه خرید